PitStop

PitStop Finland on keväällä 2011 perustettu Oulunsalossa toimiva renkaiden myynti- sekä rengashotelliyritys. Sen omistaja on Markus Kautto.

PitStopin historia

Pitstop Finland perustettiin Kempeleeseen 2011 keväällä. 2018 syksyllä PitStoppi siirtyi liiketoimintakauppana Markus Kautolle ja samalla toimipisteen sijainti siirtyi muutaman kilometrin päähän Oulunsalon puolelle. Markuksella on 4 vuoden yrittäjätausta autokorjaamoyrittäjänä.

Oikeasti palveleva rengashotelli

Rengasliike PitStopin Kantavana ideana on oikeasti palveleva ja joustava palvelu edullisesti. Palvelumme kautta pyrimme tuottamaan asiakkaillemme mahdollisimman paljon aikaa säästäviä ja rahanarvoisia etuja. Tehokas kustannusrakenne syntyy minimoimalla työntekijäkuluja sekä kilpailuttamalla tuotteita, unohtamatta alan viimeisimpiä laitteita.

PitStop Finland on rengasliike, jolta löydät kaikki autonrengasalan palvelut helposti.

PitStop Finlandilta saat kaikki asiantuntevan rengasliikkeen palvelut uusista renkaista & vanteista aina renkaiden paikkauksiin. PitStop Finlandin rengashotellipalvelu sisältää renkaiden varastoinnin, renkaiden huollon sekä tietysti renkaiden vaihdon kausittain. Hotelli palvelumme on laajasti noteerattu ja vertailuissa olemme olleet Suomen halvimpien joukossa (vertailut Kaleva & Kauppalehti).

Mutta todellista PitStop-palvelua on, että me kuljetamme renkaat ja vaihdamme ne siellä, missä sovitaan. Esimerkiksi kotipihallasi tai työpaikkasi parkissa ilman, että sinun tarvitsee nähdä asian eteen vaivaa.

Renkaiden varastointi ei ole ainoa palvelumme. Meiltä löydät kattavan valikoiman renkaita. Kysy tarjousta renkaista autoosi, uskomme että pystymme tekemään todella kilpailukykyisen tarjouksen Oulun seudun edullisimmin hinnoin. Valikoimistamme löytyvät kaikki suosituimmat rengasmerkit ja varastosta laaja valikoima renkaita. Toimimme Oulunsalossa lentokentän lähellä, osoitteemme on tietokuja 5.

Tervetuloa asiakkaaksemme. Me helpotamme autoiluasi!

PitStop Finland Oy
Vihiluodontie 265 90450 Kempele
p. 040 822 8282
pitstop@pitstop.fi
Y-tunnus: 2956450-4