Pitstopin halli

Yrittäjyyttä jo 10 vuotta

PitStop Finland on keväällä 2011 perustettu Kempeleläinen renkaiden myynti- sekä rengashotelliyritys. Sen omistaja on Jouni Tervonen.

Liikkeelle paintball-tuotteilla

Tervosilla on takana pitkä yrittäjähistoria; he ovat perustaneet Powerplay Paintballin vuonna 2002. Vuonna 2007 muutettiin toiminimestä Powerplay Oy:ksi. Powerplay Oy on paintball-tuotteisiin ja niihin liittyviin palveluihin erikoistunut yritys, jonka liiketilat sijaitsevat sekä Oulussa että Akaassa.

Oikeasti palveleva rengashotelli

Uuden PitStop Finland aputoiminimen myötä Powerplay laajentaa toimialaansa nyt myös rengashotelliksi ja -liikkeeksi. Kantavana ideana on oikeasti palveleva ja joustava palvelu edullisesti. Palvelumme kautta pyrimme tuottamaan asiakkaillemme mahdollisimman paljon aikaa säästäviä ja rahanarvoisia etuja. Tehokas kustannusrakenne syntyy minimoimalla työntekijäkuluja sekä kilpailuttamalla tuotteita, unohtamatta alan viimeisimpiä laitteita.

PitStop Finland on rengasliike, jolta löydät kaikki autonrengasalan palvelut helposti.

PitStop Finlandilta saat kaikki asiantuntevan rengasliikkeen palvelut uusista renkaista & vanteista aina renkaiden paikkauksiin. PitStop Finlandin rengashotellipalvelu sisältää renkaiden varastoinnin, renkaiden huollon sekä tietysti renkaiden vaihdon kausittain. Hotelli palvelumme on laajasti noteerattu ja vertailuissa olemme olleet Suomen halvimpien joukossa (vertailut Kaleva & Kauppalehti).

Mutta todellista PitStop-palvelua on, että me kuljetamme renkaat ja vaihdamme ne siellä, missä sovitaan. Esimerkiksi kotipihallasi tai työpaikkasi parkissa ilman, että sinun tarvitsee nähdä asian eteen vaivaa.

Renkaiden varastointi ei ole ainoa palvelumme. Meiltä löydät kattavan valikoiman renkaita. Kysy tarjousta renkaista autoosi, uskomme että pystymme tekemään todella kilpailukykyisen tarjouksen Oulun seudun edullisimmin hinnoin. Valikoimistamme löytyvät kaikki suosituimmat rengasmerkit ja varastosta laaja valikoima renkaita. Toimimme Kempeleen Vihiluodossa osoitteessa Vihikari 4, tervetuloa.

Tervetuloa asiakkaaksemme. Me helpotamme autoiluasi!

PitStop Finland
Vihikari 4
Fi-90440  KEMPELE
p. 040 822 8282
pitstop@pitstop.fi
Y-tunnus: 2095772-3