PitStopilla uudet tuulet.

Posted on

Rengasliike PitStopilla puhaltaa tänä syksynä / talvena uudet tuulet. Toiminta on myyty uudelle yrittäjälle, Markus Kautolle ja vanhat naamat tiskin takaa suunnistaa pohjoiseen kohti Yllästä. Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme tähänastisesta matkasta ja toivottaa onnea & menestystä niin uudelle yrittäjälle kuin asiakkaillemme.

Markus luotsaa PitStoppia varmasti tottunein ottein, sillä hän on viittä vaille autotekniikan insinööri ja tehnyt autohuoltoja jo 4 vuotta. Jatkossa myös PitStop tulee palvelemaan hiukan laajemmin kuin aikaisemmin, sillä Markuksen myötä toimintaan tulee lisää palveluita (mm. jarruremontit, ilmastointilaitteiden huollot yms pienet korjaukset). Mutta näistä huolimatta pääpaino pysyy renkaissa.

Toiminta myös siirtyy uusiin tiloihin, jotka sijaitsevat osoitteessa Tietokuja 5, 90450 Oulunsalo. 1.12. alkaen käyntiosoite on siis Tietokuja 5.

Muut yhteystiedot pysyvät samoina, eli löydätte sivut edelleen osoitteesta www.pitstop.fi ja puhelinnumero on sama vanha 040 822 8282. Vielä kerran kiitokset näistä vuosista ja mukavaa joulun odotusta!