Muutokset hinnotteluun 1.4.2023 alkaen

Posted on

Tervehdys.

Kuluneen vuoden aikana meidän kustannukset on noussut monilta osin, pitkälti johtuen tilanteesta maailmalla.

Minun yrittäjyyden aikana ei vielä koskaan olla PitStopilla nostettu hintoja, vaikka markkinatilanne on muuttunut viimeisen neljän vuoden aikana aika paljonkin ja mekin ollaan kehitetty hommaa aika paljon eteenpäin. Ja haluan, että tehdään nytkin nosto vain sen verran mikä on välttämätöntä, että pystytään palvelemaan asiakkaita vähintään yhtä laadukkaasti kun aiemmin.

Ollaan uusilla hinnoilla edelleen Oulun seudulla edullinen Rengasliike. 😊

Päivitetyt hinnat rengastöissä 1.4.2023 alkaen.

Allevaihto henkilöautot 35e

Allevaihto pakettiautot 45e

Renkaiden pesu 10e

Renkaiden kausisäilytys 45e

Rengashotellipaketti sis. allevaihdon ja pesun 80e

 

Uudet renkaat meiltä yhtä kilpailukykyiseen hintaan ku aina ennenkin. 😊

 

t, Markus Kautto, Rengasliike PitStop

PitStopilla uudet tuulet.

Posted on

Rengasliike PitStopilla puhaltaa tänä syksynä / talvena uudet tuulet. Toiminta on myyty uudelle yrittäjälle, Markus Kautolle ja vanhat naamat tiskin takaa suunnistaa pohjoiseen kohti Yllästä. Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme tähänastisesta matkasta ja toivottaa onnea & menestystä niin uudelle yrittäjälle kuin asiakkaillemme.

Markus luotsaa PitStoppia varmasti tottunein ottein, sillä hän on viittä vaille autotekniikan insinööri ja tehnyt autohuoltoja jo 4 vuotta. Jatkossa myös PitStop tulee palvelemaan hiukan laajemmin kuin aikaisemmin, sillä Markuksen myötä toimintaan tulee lisää palveluita (mm. jarruremontit, ilmastointilaitteiden huollot yms pienet korjaukset). Mutta näistä huolimatta pääpaino pysyy renkaissa.

Toiminta myös siirtyy uusiin tiloihin, jotka sijaitsevat osoitteessa Tietokuja 5, 90450 Oulunsalo. 1.12. alkaen käyntiosoite on siis Tietokuja 5.

Muut yhteystiedot pysyvät samoina, eli löydätte sivut edelleen osoitteesta www.pitstop.fi ja puhelinnumero on sama vanha 040 822 8282. Vielä kerran kiitokset näistä vuosista ja mukavaa joulun odotusta!

Poikkeus aukioloaikoihin!

Posted on

PitStop on poikkeuksellisesti 21-25.9. suljettu. Lähdemme avaamaan uuden liiketoiminnan toimintoja Kolariin ja palaamme palvelemaan normaalisti 26.9. klo 8.00 alkaen.

Rengastarjouksiin ja puhelimeen vastaamme poikkeus aukioloaikoinakin normaalisti, mutta liikkeemme on suljettu tuon ajan.

Pahoittelemme järjestelyn aiheuttamaa haittaa!

Olemme kesälomalla 25.8.-9.9.

Posted on

Pidämme liikkeemme suljettuna 25.8.-9.9. kesäloman takia. Palvelemme jälleen maanantaina 10.9. normaalisti klo 8.00 alkaen.

Rengaskyselyihin vastaamme tuona aikana vain sähköpostitse. Kysele erikoistarjouksia lomamme aikana, mikäli rengas hankinnoilla ei ole kiire.

Myös edulliset talvirenkaat myydään nyt!

Hyvää loppu kesää kaikille!

1.6. Perjantai!

Posted on

Hyvä asiakkaamme, suljemme poikkeuksellisesti 1.6. perjantaina jo klo 16.00. Pahoittelemme aikaisemmasta sulkemisesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Olemme kuitenkin auki jälleen maanantaina normaalisti 8-17.00.